Scatter Wilds

Fake Vanhemmat bonuspeli käynnistyy, kun pelaaja pyörii kolme tai useampia Tallenna Ferris Button symboleja, joka on Scatter symbolin tässä pelissä. Viisi heistä ansaita vain 200 kolikkoa ja neljä symbolia ansaitset vain 15, mutta todellinen mahdollisuus pisteet kanssa scatters piilee Bonus Game muutenkin. Wild symboli on Ferris Bueller vapaapäivänä symboli ja näkyy vain kiekoilla 2, 3, ja 4 korvata minkä tahansa merkin paitsi Tallenna Ferris painiketta. Palkinto kaksinkertaistuu, kun logo symboli täydentää voittavan yhdistelmän, eli se aika onnekas merkki pyöriä.

Bonus Game # 1

Fake Vanhemmat Bonuspeli on ensimmäinen Bonuspeli tarjotaan, ja, kuten edellä mainittiin, se laukaisee kehruu kolmen tai useamman Tallenna Ferris Button symboleja. Tämä luova peli perustuu ikonin kohtaus jossa Ferris käyttää hänen stereo huijata hänen vanhempansa uskomaan, että hän nukkuu, ja tässä pelaajalle annetaan mahdollisuus tehdä sama, käytä nuolinäppäimiä tehdä erilaisia ​​ääniä ja yrittää pitää vanhempien loitolla. Jos et pysty tekemään niin, voit voittaa palkintoja, jotka ovat todennäköisesti hieman enemmän arvokas kuin päivä pois koulusta.

Bonus Game # 2

Kick Car Bonus Game laukaisee kehruu autosymbolia kelalla kaksi ja Cameron symboli kiekon neljä samanaikaisesti. Klikkaa potkia auton mahdollisimman nopeasti ja moninkertaistaa käynnistää panostasi nopeusmittarin arvon.